330.00 

TTO YABANİ İĞDE YAĞI 10 ML

Stokta

330.00 

Stokta

Sepete Ekle
Hemen Satın Al
SKU: 8684576000088 Kategori:

Orjinal Ürün Garantisi

Sitemizdeki ürünler orijinal üretim belgesine sahiptir.

Hızlı Kargo

Siparişleriniz en geç 48 saat içerisinde kargoya verilecektir.

200 TL ve Üzeri Kargo ücretsiz

200 TL üzerindeki alışverişler için ücretsiz kargo.

Güvenli Ödeme

Alışverişinizde güvenli ödeme altyapısı kullanılmaktadır.

Sea Buckthorn Fruit Oil, doğal kompozisyonunda yer alan yağ asitleri, vitamin ve antioksidanlar ile cilt bakım rutinleriniz için ideal bir yağdır. Cildi besleyen ve koruyan yüksek konsantrasyonda palmitoleik asit (Omega 7) içermekle birlikte taşıdığı palmitik asit, stearik asit, oleik asit, linoleik asit ve linolenik asit gibi diğer yağ asitleri ve E vitamini ile cildi; serbest radikallerin neden olduğu hasarlara karşı korumaya yardımcı olur. Şampuan, tonik, losyon, duş jeli, krem gibi kozmetik ürünlerin içeriğinde sıkça kullanılan Yabani İğde Meyve Yağı topikal olarak kullanılır.

 

KULLANIM ŞEKLİ: Maksimum %1 oranında sabit yağ ile karıştırılarak temiz cilde veya saçınıza masaj yapılarak uygulanabilir. Cilde veya saçınıza parlaklık ve koku verir. Yabani İğde Meyve Yağı ile cilt bakım rutininize göz çevrenizden kaçınmaya dikkat ederek günde 1 kez uygulayın.

 

İÇİNDEKİLER: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Yukarı